Em vaig enamorar del caiac groenlandès el 1998. Abans practicava l’estil europeu. Però quan vaig descobrir la joia del estil groenlandès mai més vaig tornar al estil europeu.
Després em vaig ajuntar amb companys japonesos I vam organitzar QajaqJPN. I el club va esdevenir un club oficial Qaannat Kattufiat.
Ara he acabat el meu mandat com a president de QajaqJPN I estic totalment lliure. En els darrers anys he creat el meu estudi STORM SHELTER (http://www.storm-on.com/) on faig tallers de construcció de qajaqs I classes d’esquimotatge. També atenc demandes d’altres països. Aquest es el meu historial:
2011: USA (SSTIKS)
2012: Argentina (Maria Valley)
2013: USA (Delmarva)
2015 Espanya (Limens)
2017: Espanya (Tenerife), Russia (Sakhalin)
2019: Grècia (Ithaca), USA (SSTIKS), Canadá (Comox)
2020: Singapur (Universitat Nacional de Singapur)
2022: Canadá (Ucluelet), Grècia (Ithaca)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com