De seguida que vaig seure les primeres vegades en un caiac de mar, vaig posar els meus ulls en la circumnavegació de Gran Bretanya.
Tres anys després acompanyat de la meva dona Natalie vaig aconseguir amb èxit el meu objectiu.
Va ser aquest viatge palejant, el que realment em va obrir els horitzons del caiac i he fet moltes expedicions en caiac de mar des de llavors, a Gran Bretanya, Alaska, Islàndia o França.
M’encanta desafiar-me a mi mateix i explorar els diferents límits del caiac de mar, independentment de si és en el surf, amb corrents de marea o grans distàncies.
Un dels meus últims reptes personals va ser circumnavegar l’illa de Wight dues vegades en un dia. Mentalitzat adequadament vaig cobrir la distància de 100 NM en 20 hores 20 minuts en solitari sense suport.
M’encanta compartir la meva passió de paleig amb la gent com a entrenador, independentment de si es tracta d’aigua salada, aigües braves o surf de stand up paddle, a l’aire lliure o a l’aigua a prop de casa al centre de Londres.
Sóc Advanced Water Coach i Sea Kayak Leader, entrenador d’aigües braves, i puc oferir i avaluar certificacions de capacitats personals en diverses disciplines, incloent Sea Kayak Leader Moderated Water i Coastal SUP Leader

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com