Natalie Maderova

Natalie, es originària de la República Txeca, va començar a palejar a Gran Bretanya el 2009, i considera les marees del Tàmesi la seva casa.

Natalie es L3 Performance Coach, advance water leader i advance water coach. Pot formar i avaluar diferents disciplines incloent-hi el Sea kayak Award, Coastal Award, Coastal Navigation i Tidal Planning, també es formadora en Paddlesport Leader Award.

A la Natalie li agrada tot tipus de navegació, la seva predilecció son els viatges llargs. Ha circumnavegat la Gran Bretanya i Islàndia amb el seu marit Michal i Irlanda amb les seves amigues. Últimament la podeu trobar explorant el mar i els rius i trencant límits amb la seva taula SUP.

Natalie es una de les fundadores i organitzadores del periòdic esdeveniment, Women’s Sea Kayak Festival (el Festival de Caiac de les Dones) a Devon, la seva passió es animar i empoderar les dones a aprendre més habilitats, superar reptes i gaudir el temps que passes en aquest meravellós espai blau que es el mar.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com