Vaig començar a palejar amb pala groenlandesa al 2001 i ja no m’he aturat.

M’apassiona la cultura Inuit, em diverteix realitzar esquimotatges groenlandesos i des de 2010 promoc juntament amb d’altres associacions locals el Campionat Italià d’Esquimotatges, que es realitza cada any en el mes de Març a Gènova.

Al 2008 vaig descobrir l’univers BCU i des d’aleshores he intentat millorar contínuament la meva formació tècnica, també treballant per introduir el sistema didàctic de la BCU a Itàlia, amb cursos semestrals 3* per a caiac, 3* per a canoa i també L1&L2 Coach.

En 2009 juntament amb el meu company de vida i pala, Mauro Ferro, vaig crear l’escola de caiac de mar Tatiyak (http://www.tatianacappucci.it/Tatiyak/Tatiyak.asp), i hem tingut la sort d’ensenyar a tota Itàlia, de Venècia a Palerm, i també a l’estranger a Croàcia, Malta, i Israel.

La meva gran passió són els viatges al voltant de les Illes del Mediterrani (Sicília, Cerdenya, Còrcega, Creta, arxipèlags de Kornati, Jonicas i Balears, Cyclades, Sporades, Peloponès i quasi totes les illes gregues).

A partir de la maravellosa experiència a Escòcia “Around Highlands” cada viatge ha sigut acompanyat d’un blog dedicat, tots reunits en el blog de Tatiyak (http://tatiyak.blogspot.it)

Sempre he escrit sobre el caiac i he col·laborat durant anys en revistes  italianes de canoa i caiac. En 2008 em vaig fer càrrec de l’edició del llibre “L’altra metà del mare” (“L’altre mitat del mar”), una col·lecció de contes de dones apassionades de mar i de palejar. En 2019 hem publicat el llibre “Isole Baleari in kayak – Alla scoperta di Maiorca, Minorca, Ibiza, Formentera”, un diari de viatge i una guia turistica sobre navegaciò en caiac, el primer llibre de una serie futura.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com