L’Anna va començar a fer caiac l’any 2003 i en seguida es va enganxar a l’esport i al contacte amb la natura, a les opcions per realitzar expedicions i l’oportunitat de conèixer diferents llocs des d’una altra perspectiva. Li encanta palejar prop de casa, a la Costa Brava, així com trobar l’excusa per viatjar i descobrir noves costes i conèixer i aprendre de caiaquistes d’arreu del món. La podràs trobar fàcilment a qualsevol lloc amb mar, viatjant amb la seva furgoneta i el seu caiac a sobre.

Alguns dels seus llocs preferits per palejar són La Bretanya, Gal·les, Grenlàndia o els països Nòrdics. L’Anna gaudeix donant classes i contagiant el seu entusiasme pel caiac de mar. Un dels seus moments preferits és aquell somriure després del primer esquimotatge o d’aquella maniobra que s’ha estat resistint durant temps.

L’Anna va començar a ensenyar en el seu club local Pagaia a Catalunya, tot seguit va obtenir la certificació de tècnic de la federació Espanyola i el Nivell 2 d’instructor de la Bristish Canoeing, a més a més, recentment s’ha qualificat com a Advanced Sea kayak Leader (Guia de mar en condicions avançades, abans conegut com a 5 estrelles).

L’Anna ha tingut oportunitat de donar classes en diferents esdeveniments a Catalunya, Espanya,  Regne Unit, França, Estònia, Itàlia, Noruega i Dinamarca. Està emocionada de formar part de nou del Simpòsium Pagaia, ajudant a l’equip organitzador i compartint l’experiència amb els companys del club i altres amics.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com