BCU 5* mar. A3, UKCC Instructora de caiac de mar.

Palista patrocinada per SKUK i Lendal.

Palejo amb Elite Pilgrim i Pilgrim Expedition de carbon Kevlar.

Setembre 2010: circumnavegació en solitari d’Anglesey en 12.24 hores. Nou record femení ! (Pilgrim Expedition)

Setembre 2010: circumnavegació en solitari de l’illa de Man en 15.15 hores (Pilgrim Expedition)

Maig-Juny 2010: circumnavegació d’ Irlanda en 37 dies (Pilgrim Expedition)

Juliol 2009: circumnavegació en solitari de les Hébrides en 12 dies (Greenlander Pro)

Setembre 2008: circumnavegació d’Anglesey en 14.40 hores (Explorer LV)

Vaig començar a fer caiac de mar l’any 2008 i vaig acabar la meva primera circumnavegació d’Anglesey el mateix any en 14 hores i 40 minuts. Després d’aquest viatge, en Nigel em va suggerir donar la volta a Irlanda. Com treballava tot el dia, això no m’era possible. Així que vaig deixar la feina per donar la volta a les Hébrides exteriors amb un SKUK Greenlander Pro.

El desig de circumnavegar Irlanda va ser suficient per deixar definitivament la meva feina com auditora corporativa a finals d’abril de 2010. Vaig començar l’expedició tot just després del Symposium d’Anglesey el maig de 2010.

Vaig sortir amb Sonja Ewen amb l’esperança de completar el viatge en 6 setmanes. Malauradament desprès de 22 dies i estant a mig camí, la Sonia va emmalaltir i no va poder continuar. Vaig acabar l’expedició en 15 dies després de moltes aventures i un encontre proper amb 2 orques. No m’ho havia plantejat abans, però vaig aconseguir el rècord femení.

Actualment treballo com a instructora freelance amb Sea Kayaking UK. També col.laboro amb el negoci recentment adquirit de Lendal.

He fet d’instructora en diferents països i simposiums incloent-hi Irlanda, Estats Units, Espanya i Israel.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com