Elke Grunwald, una mestra de primària, porta més de 20 anys palejant. Va començar amb un caiac plegable pels rius al voltant de la seva ciutat natal Bremen i desprès va guiar viatges amb la seva família i amics per Alemanya, Polònia, Dinamarca i Suècia.

En el seu club de caiac es la líder d’un grup de joves i també dona cursos de caiac.

Des de 2017 es la coordinadora d’entrenament de la  regió de Bremen dins de la DKV . Es instructora certificada de la DKV i Instructora certificada i Guia de mar de la Salzwasserunion. Ha palejat en aigües braves però la seva passió favorita es el caiac d mar.

Els caps de setmana la podeu trobar sovint pel Mar de Nord o el Bàltic i durant les seves vacances fa expedicions per Grenlàndia, Tailàndia, Cambodja i el Carib.

Podeu trobar fotos i reportatges de les seves expedicions a  www.icekayaking.com

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com