Greg Stamer es ex-president i fundador de  Qajaq USA, la branca Americana de la Greenland Kayaking Association (Qaannat Kattuffiat)  i membre actiu del comitè directiu de Qajaq USA. Sovint fa de instructor / contribuent en les trobades de Qajaq USA.

Ha escrit força sobre el caiac grenlandès, incloent articles en revistes de caiac i participant amb un capítol a  “Eastern Arctic Kayaks, History, Design, Technique” by John D. Heath and E. Y. Arima.

Ha participat dos cops en el campionats de caiac de Grenlàndia, incloent-hi una estada d’una setmana en un camp a Qoornoq (Grenlàndia) per aprendre tècniques directament dels grenlandesos.

Va ser un palista destacat en el primer video “This is the Sea” de Justine Curgenven i es instructor invitat en la popular “Sea Kayaking Series” de Nigel Foster.

A 2007 Greg i Freya Hoffmeister van donar la volta a Islàndia (1620 Km) en 33 dies (25 de paleig), tot un rècord. Navegava en un NDK Explorer i utilitzava una pala grenlandesa de carboni de Superior Kayaks.

A 2008 va circumnavegar en solitari Newfoundland (Terranova), 2102 Km en 44 dies ( 35 dies de paleig), un altre rècord. Portava un NDK Greenlander Pro i pales grenlandeses desmuntables de Superior Kayaks.

A 2013 i 2015 va guanyar en la seva classe en la competició Watertribe Everglades Challenge, una cursa-expedició de 300 milles (482 Km) des de Tampa fins a Key Largo a Florida (USA). Li agrada participar cada any en aquesta cursa i d’altres de llarga distància.

A més de fer caiac grenlandès, li agrada el caiac surf i fer turisme/càmping. També li agrada entrenar i competir amb pales de cullera. En Greg viu a Florida amb la seva companya Pauline Besson.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com