Des de que té us de raó, sempre ha estat en contacte amb el mar, ja que ve d’un poble (Galiza) i una família amb generacions de mariners i pescadors. A partir dels 12 anys, entra en contacto directe con el caiac a través de la competició en pista, la qual cosa el va portar a descobrir més tard el caiac de mar com a hobby i del  qual es va enamorar convertint-lo en la seva passió, a més del  seu medi de vida treballant com a free-lance donant formació i guiatge per tota la geògrafa espanyola amb més de 20 anys d’experiència formant a caiaquistes de tots els nivells.

“Allò que més m’agrada del caiac es poder palejar i palejar i seguir palejant sobre tot en solitari, podent-ho fer en diferents condicions de mar i sempre amb el respecte que aquest medi es mereix”.

Si vols saber quelcom més de mi i de les meves activitats ho pots fer a: www.manolopastoriza.blogspot.com

 

ponente_manolo_pastoriza1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com