Vaig començar a fer caiac a l’escola els anys 70 però em vaig implicar veritablement en aquest esport quan vaig treballar al llac District i quan vaig anar a viure a Jersey el 1982. Em vaig dedicar a la formació i vaig esdevenir instructora sènior segons l’antic esquema de formació. Després m’he dedicat a la formació en el Canoe Club de Jersey i he participat en uns quants simpòsiums. Com a professora de Geografia retirada estic particularment interessada en la nàutica i en els aspectes relacionats amb les expedicions així com en entendre la navegació, la meteo, les marees i les característiques de la costa. He participat en nombrosos viatges de diversos dies per la costa Oest de Groenlàndia, Baixa Califòrnia- Mèxic, el Cap Nord, Maine, Bretanya, Escòcia i, sobretot, al voltant de les nostres illes. L’aspecte que prefereixo del caiac de mar és que ens permet transportar-nos a les parts més salvatges de les costes del món en un entorn marí excepcional i que ens permet també l’accés a alguns dels millors llocs d’acampada del món.

ponente_nicki_mansell1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com