En Jérémy fa 15 anys que és un apassionat del caiac de mar i aquesta passió es va convertir ràpidament en una forma de vida. Després d’estudis universitaris de medi ambient, va viatjar molt abans d’establir-se a les Cíclades durant molts anys. Va supervisar expedicions a diferents illes amb una vinculació particular a la geologia de Milos. Aquesta aventura grega va acabar l’any 2017 amb la travessia del mar Egeu (Rafina a Samos) amb tres amics instructors locals.
Des d’aleshores, s’ha instal·lat a Còrsega on pot compartir la seva passió per descobrir la natura amb caiac de mar, organitzant formació tècnica basada en BC per a caiaquistes més experimentats.
Durant els mesos d’hivern, Jeremy emigra a la Patagònia xilena, al parc natural de les Torres del Paine, on supervisa sortides a prop de la glacera Grey & Serrano i ofereix cursos avançats principalment per a instructors locals.
Jeremy va viatjar a Anglesey per convertir-se en Seakayak Leader Advanced Water (5*), BCAB level 3 Coach i examinador del Seakayak Award. Pel que fa al sistema francès, té el títol BPJEPS en caiac de mar i es monitor de pagaies de color.s

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com