Erin es instructora de caiac de mar UKCC nivell 3 I BCU 5 estels leader en caiac de mar.
Es una apassionada del caiac de mar amb més de 15 anys d’experiència guiant expedicions per tot el mon, des dels gelat fiords de Patagònia, Groenlàndia I el nord de Noruega fins a les càlides aigües de Sardenya, Còrsega I Menorca. El 2019 va creuar el mar Egeu en caiac en una ruta que va unir 17 illes gregues I fent 16 travessies en aigües obertes,

La seva inclinació per l’aventura I l’estima pel oceà la va inspirar a creuar l’Atlàntic el 2021. Amb una travessia de 3000 milles des de La Gomera fins Antigua en 40 dies formant part d’un equip de 4 dones.

Es sent atreta per les fredes aigües dels pols, on explorar amb el caiac li permet gaudir de la vida salvatge, navegar entre grans icebergs I contemplar glaceres arribant al mar. Li agrada sobre tot iniciar altres al esport del caiac,amb la seva llibertat per explorar I acostar-se a la natura.

Erin
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com