“El teu únic deure com a home es salvar els teus somnis d’infant”  Modigliani

 

Apassionat del caiac de  mar des dels 10 anys, faig d’aquest esport un ofici i un estil  de vida.

Des de fa més de 39 anys guio i formo grups en caiac a la meva estimada Bretanya natal així com al voltant del planeta. Les excursions i expedicions en caiac de mar van ser ràpidament una necessitat per satisfer la meva curiositat i set d’aprendre. Sortides d’un dia, exploracions, excursions, perfeccionament, expedicions… no importa, si soc a l’aigua per transmetre la meva passió per la natura salvatge, per aquest esport i per les immenses possibilitats de descoberta que ofereix el caiac de mar.

Naturalment, els meus viatges m’han conduit cap el bressol del caiac: l’Àrtic!  Des del primer cop de pala a l’Àrtic fins avui, el meu amor per aquests pobles i terres no m’ha deixat durant 30 anys. Com tot amor, el meu no ha parat de créixer. Cal dir que palejar  pels gels, als peus dels icebergs o entre les balenes no son sinó algunes de les meravelles que ofereix el caiac de mar a l’àrtic.

Del meu ofici d’animador i treballador social també m’ha quedat una passió per la pedagogia i la transmissió del saber. De la mateixa manera que m’agrada estar a l’aigua allí on sigui, també m’agrada veure els ulls obrint-se com a cors davant de les belleses i emocions a que et porta el caiac de mar.

 

“Un poble nòmada llisca sobre la terra sense deixar rastre” C.Auclair

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com