Soc fotògraf de viatges, natura i aventura i compagino aquesta activitat amb la de guia de caiac de mar per l’empresa Kayaking Costa Brava. Actualment visc Blanes, a la Costa Brava, on puc seguir practicant regularment el caiac com he fet des de fa uns 15 anys.
Com a caiaquista i fotògraf he participat en diverses expedicions a llocs remots com la Patagònia Xilena (2007 i 2016), Alaska (2009) i les illes South Shetland a l’Antàrtida (2017) sense oblidar altres travessies més curtes per l’Algarve (Portugal), illa de Coiba (Panamà), Croàcia, Balears, Galícia, Calanques…
A part dels viatges m’agrada gaudir fent passar el caiac entre agitats esculls o perseguint onades quan el mar ens les regala.
Membre del club Pagaia i Tècnic en Piragüisme (caiac de mar) Nivell 2.

www.rogerovira.com

 

www.flickr.com/photos/rogerovira/

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com