Rai Puig (Tarragona, 1985) és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC), Monitor de Piragüisme Nivell 2 per la Real Federación Española de Piraguismo, i Sea kayak leader i Coach level 2 acreditat per la British Canoeing, entre d’altres titulacions. En Rai fa més de 16 anys seguits que treballa exclusivament com a instructor de caiac de mar en diferents empreses i escoles del sector tant de la Costa Brava, Costa Daurada, Illes Balears o fins i tot a llocs remots  com Patagònia i Groenlàndia. Ha col•laborat en diverses ocasions com a formador en els Caps de Setmana Tècnics organitzats pel Club Pagaia pels seus socis. Una de les seves grans passions com a caiaquista són les expedicions per tot el món , amb un nombrós currículum de travessies: Baja California (Mèxic), Nova Zelanda, Gal•les, País Basc, Grenlàndia, Mallorca, Menorca i la seva  més gran expedició a l’Inside Passage l’estiu 2014 , cobrint més de 1200 milles (2000Km) en solitari des de Vancouver (Canadà) fins a Alaska vivint nombroses aventures, les quals les va enregistrat en un documental que s’anomena PADDLING TO ALASKA (https://www.youtube.com/watch?v=XAR5iIXSGbw .

A l’hivern 2018 va realitzar amb èxit una altre expedició en solitari a l’illa de Papua, el qual ha realitzat el seu segon gran  documental anomenat SOLO IN PAPUA (https://www.youtube.com/watch?v=mTF2_NeivsY&t=29s).

En Rai actualment, combina la seva feina d’instructor al Cap de Creus, amb guiatges internacionals a través de SK KAYAK, com també fa nombroses conferències sobre el seus documentals i/o explicant les seves experiències i lliçons apreses durant els seus viatges amb caiac per fomentar aquest esport a tot arreu.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com