Nigel Dennis va començar a fer caiac de mar amb 23 anys i només 3 anys després ja havia fet la primera circumnavegació de Gran Bretanya amb el seu company Paul Caffyn. Des de llavors ha dirigit expedicions per tot el món especialment al voltant del Cap de Hornos, la circumnavegació de l’illa Easter i una expedició a l’Antàrtida. La seva última expedició va ser a les illes Geòrgies del sud, 800 milles al sudest de les illes Falkland a l’Atlàntic Sud.

Va participar en els Simpòsiums del 2009, 2011, 2013, 2015, 2017 i 2019 i després ha tornat a Llançà per donar formació BCU 3 i 4.

Dennis té també la seva línia de disseny, Nigel Dennis Kayaks, utilitzats en grans expedicions al voltant del mon, i va fundar la seva pròpia escola, the Anglesey Sea and Surf Centre, a Holyhead, North Wales.

 

ponente_nigel_dennis1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com