El caiac és la meva forma perfecta de viatjar seguint belles costes.
Vaig créixer a Alemanya de l’Est i vaig començar a fer caiac el 2002 en els grans llacs del nord-est d’Alemanya. Ràpidament vaig veure que el caiac en aigua salada era fins i tot més fascinant. Ara hi soc addicte i faig viatges de diversos dies per les grans aigües d’Europa. Des de fa uns anys visc a prop de Basilea, Suïssa. A un dia de cotxe de les diferents costes d’Europa com el Bàltic, el Mar del Nord, la Mediterrània però també dels grans llacs a Alemanya i Suïssa.

ponente_kai_urban2
Des de 2008 utilitzo la pala groenlandesa de la que aprecio la seva simplicitat i versatilitat. A 2009 vaig començar a ajudar monitors i guies de la SALZWASSER UNION en cursos i viatges en el meu camí per esdevenir monitor/assessor i guia.
Des de 2011 faig cursos i viatges per palistes principiants i avançats. M’agrada ajudar els novells a endinsar-se en la fascinació pel caiac de mar a través de formació, viatges i tallers.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com