He ensenyat a joves i grans  la construcció tradicional Inuit del caiac/ umiaq, l’ús de la pala, l’esquimotatge i la seguretat tant a debutants com a experts, utilitzant útils elèctrics i manuals per una construcció mes segura.

Vaig co-produir i sortir a : Rolling With Maligiaq, Allunaariaqattaarneq (traducció: “Film instructiu sobre la gymnasia de cordes”), Modern Greenland kayaking, This is the Sea (primera edició), Greenland Rope Gymnastics and Greenland Rolling with Dubside and Maligiaq

Guanyador en el seu grup d’edat de 30 medalles d’or als campionats Greenland National Qayaq dels anys 1994 – 1997  

Guanyador  de 65 medalles d’or en els campionats Greenland National Qayaq Championship i  Qayaq Man dels anys: 1998-2004, 08, 09, 12, i 13

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com