Marc Martin va començar al 2001 en el caiac de mar quan el seu amic David va entrar a la biblioteca de la facultat d’informàtica, va donar un cop de puny a sobre la taula i va dir: “Ja està, me l’he comprar. Ja tinc un caiac!”.

Des d’aquest instant la progressió tècnica va anar avançant gràcies a mètodes autodidactes i a jornades organitzades pel seu club amb palistes d’altres països. Va trobar fora de les fronteres la formació que li va faltar, participant en jornades tècniques a Holanda, Alemanya, Dinamarca i seguint la formació BCU.
Actualment es palista esponsoritzat per SKUK i pales Lendal i participa activament col•laborant com a tècnic en diferents simpòsiums a tota Europa.
Es tècnic de la federació espanyola de piragüisme, tècnic de la BCU i tècnic instructor de la EPP.

Ha dut a terme varies expedicions començant per la volta a Eivissa amb Javier Knorr i passant per expedicions de major o menor envergadura a Itàlia, França, Suècia, Costa Basca, costa Gallega, Illes Balears, Alemanya, Groenlàndia, Mèxic i Nova Zelanda. Sense deixar de banda la Costa Brava, la seva casa on gaudeix cada dia del mar, dels seus penya segats, dels seus costums, dels seus pobles mediterranis i en ocasions de la força del vent de la Tramuntana.
Va participar l’any 2008 als jocs groenlandesos que es duen a terme cada juliol a Groenlàndia i va guanyar 4 medalles d’or, obtenint com a major triomf, la convivència i l’acollida que va rebre per part del poble groenlandès, aprenent els seus costums i la seva forma de veure la vida.
Des de l’any 2011 es el fundador/director de Sea Kayaking Spain empresa especialitzada en un ampli ventall de cursos de caiac de mar per a tots els nivells, distribució de Nigel Dennis Kayaks, pales Lendal i logística d’expedicions a la Costa Brava

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com