En Mirco va començar a fer caiac a l’edat de 8 anys, en llacs i petits rius d’Alemanya.

Va comprar un NDK Explorer de segona ma mentre vivia a Suïssa i es va apassionar amb aquest esport i la versatilitat del seu caiac per sempre. Cuiner d’ofici des de 1998 i veient que no era capaç de seure gaire temps al mateix lloc, ha viscut, treballat i palejat pels mars i llacs de Suïssa, Canada, Nova Zelanda, Anglaterra i Espanya.

Vivint al nord de Gal·les des de 2014, ara treballa com a fabricant i reparador de caiacs a SKUK a Anglesey. També ha obtingut les necessàries qualificacions per treballar com a instructor freelance, Sea kayak Coach i disfruta guiant tant en aigües locals com internacionals. Es un palista actiu a qui li encanta jugar amb les corrents de marea al voltant d’Anglesey, compartint el seu entusiasme amb la comunitat local. En MIrco es també un muntanyenc apassionat i li agrada fer ciclisme, rafting, excursions i encara li encanta cuinar. Té la qualificació BC Advanced Leader (5*), Sea Kayak Coach Level 2 MW, guia avançat ISKGA i està esponsoritzat per NDK.

A 2012 va passar un any a Nova Zelanda, dedicant 3 mesos a palejar i fent auto-stop per la costa est de la illa Nord amb un Explorer de 3 peces i desprès va passar l’estiu fent de guia a la Bay of Islands. A 2015 junt amb un company va donar la volta a Irlanda i ara està planejant altre viatge(s)…

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com