Soc “British Canoeing Advanced Sea Kayak Leader”(5 Star),RYA/MCA Yachtmaster Instructor” i antic “Royal Marine Commando”. Ara treballo per la nova certificació “British Canoeing Advanced Sea Kayak Coach” .

Soc el propietari de British Sea Kayaks que ofereix formació, habilitats especials i expedicions a lloc meravellosos. També venc caiacs d’en Nigel Dennis perque penso que son els millors. La meva base es a Cornualla a prop de la ciutat de Plymouth, un lloc fantàstic per palejar tot l’any. Les roques, les marees i l’onatge donen grans oportunitats per jugar i practicar! També hi ha un ferry a Roscoff a Bretanya facilitant molt l’anada a aquest lloc meravellós. Bretanya es un lloc divertit pel caiac de mar i m’encanta compartir els meus llocs favorits d’aquesta costa espectacular amb els meus clients.

El meu objectiu com a instructor es ajudar-te a gaudir mentre palejes, fent alló que t’agradi.  Si puc ajudar-te a desenvolupar i millorar les teves habilitats i confiança serà un bon dia per a mi!. M’agrada treballar amb d’altres instructors en simposiums  internacionals a UK, Europa i Estats Units. Les meves sessions acaben sovint amb gent a l’aigua. No oblideu portar la vostra bomba i el vostre sentit del humor – riurem al mateix temps que aprenem!

He vingut a Llançà des de 2013 i m’agrada molt aquest simpòsium. La qualitat de la formació es molt bona i el club fa un treball fantàstic d’organització. Espero veure’ns aviat  al  Pagaia 2019

Ens veiem allí!

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com