Pagès d’ofici, he fet caiac durant més de trenta anys i he participat i competit en molts aspectes d’aquest esport. El caiac de mar es la meva veritable passió, vivint a Cornualla temps sempre la visió del mar i estàs amatent als seus humors.

Soc British Canoeing  Nivell 5 sea coach, Nivell 3 surf coach i instructor qualificat. He ensenyat esports d’aventura  en el col·legi local durant dotze anys.

Ara estic fent programes de lideratge i entrenament en el meu negoci Paddlecrest Coaching, així com viatges a Bretanya, Escòcia i les illes Scilly.

He ensenyat en els simpòsiums de Jersey, Skye i CK/Mer i m’agrada la camaraderia d’aquestes trobades, parlant en el llenguatge comú del mar. Soc palista del equip South Coast Canoes i voluntari de seguretat costera del RNLI.

www.paddlecrestcoaching.co.uk

www.southcoastcanoes.co.uk

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com