Roger Rovira, 39 anys. Soc fotògraf de viatges, natura i aventura i compagino aquesta activitat amb la de guia de caiac de mar per l’empresa KayakingCostaBrava alguns mesos a l’any. Actualment visc Blanes, a la Costa Brava on practico el caiac regularment des de fa uns 12 anys.
Com a caiaquista i fotògraf vaig participar a l’expedició Transpatagonia pels fiords de Xile. A part d’això, la travessa en autonomia que més m’ha marcat és la vaig fer pel sud-est d’Alaska, sense oblidar d’altres més curtes per Croàcia, Balears, Galícia, Calanques…
De tant en tant m’agrada deixar descansar la càmera i gaudir fent passar el caiac entre agitats esculls o perseguint onades quan el mar ens les regala.
Membre del club Pagaia i encara en ple procés de formació la meva titulació és la de BCU3 i la de Tècnic en Piragüisme Nivell 1.

www.rogerovira.com

www.flickr.com/photos/rogerovira/

ponente_roger_rovira1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com