En les seves pròpies paraules “Estimo palejar!”.
Phil es un apassionat per entrenar a gent que vulgui palejar qualsevol tipus de canoa, caiac o caiac de mar. Phil va ser el West Midlands Paddlesport Development Officer durant nou anys, i encara està involucrat amb la BCU UK coaching.

És un dels entrenadors nacionals i està molt dedicat amb totes les certificacions de la BCU.

Phil ha estat molt afortunat de palejar en alguns del llocs més increïbles al voltant del món – Canada, Finlàndia, Nova Zelanda, Panama, Florida, Califòrnia, Washington, Oregon, Georgia, New York, Gran Canyon, Baja – Mèxic, Sakhalin – Est de Rússia, Alps Francesos, Ardeche, Nord d’Itàlia , Venècia , Illes Gregues – Aquesta llista segur que s’incrementarà.

En Phil està disponible per oferir cursos en qualsevol lloc de UK o del món.

 

ponente_phil_hadley1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com