Vaig aprendre a nadar a Port de la Selva de petit. Em vaig enamorar del mar quan era un noi i un dia vaig pujar a un autobuidable…. Guuuauuuuu! Allò era divertit !!! I ja no he pogut parar de palejar….
Vaig somiar crear una escola de caiac de mar per compartir la meva passió, aquest somni es va convertir en un projecte i aquest va esdevenir realitat: SK KAYAK va néixer el 2000!
A l’empresa ens agrada introduir la gent en els esports de paleig i ens agrada compartir el nostre coneixement de la zona i la natura amb els nostres palistes.
Des de l’adolescència m’agrada l’observació d’ocells (Guia Ornitològic Certificat) i vaig descobrir d’immersió quan vaig ser adult (PADI Advanced&Rescue). Patró de bot professional, Monitor de piragüisme nivell 2 per la Real Federació Española de Piraguismo, BCU Sea kayak Leader 5*, BCU Coach level 2, i tècnic EPP.
He fet diverses expedicions, grans i petites, a Groenlàndia, Baixa Califòrnia, Eivissa, Menorca, Mallorca, la costa del País Basc, Galícia, Dinamarca, Anglesey, Cornualla, Escòcia…
He organitzat cursos enfocats a la pesca en caiac, observació d’ocells, reparació de caiacs, geologia i tallers de construcció de SOF i pales grenlandeses.
Cada any més de 2000 persones participen en activitats a SK KAYAK i també proveïm material de lloguer i logística per excursions i expedicions per descobrir la cultura i els llocs màgics del Parc Natural del Cap de Creus i de la Costa Brava.
Des del 2016 organitzem expedicions a Baixa Califòrnia i Groenlàndia i proporcionem entrenament i guiatge privat.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com