El meu pare em va comprar el meu primer caiac el 1969 i el vaig botar a St. Brelades Bay, Jersey que és només a 1 milla de on visc i palejo. Durant els següents 47 anys he passat moltes hores felices explorant la costa de Jersey, mentre em desfogava mes lluny de tant en tant.
He passat més de 40 setmanes palejant al nord del Cercle Àrtic mentre intercalava viatges per la Mediterrània , Baja, el sud-est asiàtic, Canada, França i Escòcia entre d’altres.
Encara que m’agrada palejar per remotes regions del món he mantingut la passió per palejar en les meves aigües cada setmana.
Mentre gaudeixo del meu paleig personal m’he dedicat a instruir durant gairebé 40 anys i he estat afortunat de ser capaç de compartir el meu amor pel caiac amb molta gent de molts països de tot el mon.
Com a cap d’estudis retirat espero aprofitar moltes més oportunitats de palejar.
ponente_kevin_mansell1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com