En Jim Krawiecki va començar a palejar amb un caiac vell que va poder arreplegar durant les vacances escolars. Havent sofert els plaers i les penes de una carrera musical va tornar al caiac cercant un major enriquiment. Des de llavors ha palejat i nedat per molts dels excitants rius d’aigües braves de Anglaterra, Escòcia i Gal•les així com també molts dels Alps francesos.

La seva passió pel caiac de mar el va moure a escriure l popular guia “Welsh Sea Kayaking” (Pesda Press 2006) i la següent guia “Northern England & Isle o Man” (Pesda Press 2011).

Més recentment ha mogut la seva atenció a la costa muntanyosa i glaçada del est de Groenlàndia i la seva associació amb l’explorador polar anglès Gino Watkins. Havent tornat a Groenlàndia amb altres expedicions el 2013, 2014 i 2015, planeja tornar-hi el 2018.

jim-k-breakthrough

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com