Eva-Lotta és una palista de nivell 5 estrelles BCU de Finlàndia i també instructora de la BCU de nivell 3 (BCC/UKCC). Fer caiac és divertit! necessita una mica d’equilibri, entusiasme i algunes tècniques.
La meitat de la seva jornada laboral, l’Eva porta la seva pròpia empresa i es dedica a l’ensenyament de caiaquistes, gaudint al veure progressar els seus estudiants de principiants a caiaquistes avançats. L’altra meitat del seu temps, el dedica a ensenyar gimnàstica i activitats a l’aire lliure a nens.
L’Eva paleja majoritàriament per Finlàndia, però també ha palejat per Noruega, Suècia, Estònia, Gal•les i altres llocs. El seu projecte actual consisteix en fotografiar tots els fars de Finlàndia – des del caiac, com no! Quan el mar es gela a l’hivern, li toca canviar el caiac pels patins de gel..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com