Elke Grunwald, professora d’escola primària, paleja des de fa 20 anys. Va començar amb un caiac plegable pels rius al voltant de la seva casa a Bremen i més endavant guiava excursions amb la seva família i amics per Alemanya, Polònia, Dinamarca i Suècia.

En el seu club de caiac es la líder d’un grup de joves i ensenya a palejar en els seus cursos de caiac. Des d’aquest any es Coordinadora de Formació de la DKV per la regió de Bremen. Ha palejat en aigües braves però la seva passió en aquest darrers 5 anys es el mar.

Durant els caps de setmana la podeu trobar en el Mar de Nord o el Bàltic i durant les seves vacances fa expedicions per Grenlàndia, Tailàndia i Cambodja. Es instructora certificada per la DKV i guia de mar certificada per la Salzwasser Union.
Podeu trobar fotos i reportatges de les seves expedicions a www.icekayaking.com

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com