Irresistiblement atreta pel mon marí, estic instal.lada a La Bretanya, port obert al mar.
Amb la meva petita estructura de formació i guiatge en caiac de mar, intento des de fa 6 anys compartir amb passió i paciència els meus coneixements i els meus somnis. Estic atenta a tot alló que em fa evolucionar i transmetre el millor de mi. Vinc de l’escola anglesa (Sea Coach 3 i 5 Estrelles), i també m’he format a França (BE1º) la qual cosa m’ha enriquit i apropat a les aigües braves i a la competició.
La meva pràctica caiaquista és sobretot lúdica. M’encanta jugar amb les onades o les corrents ja sigui amb caiac de mar o amb caiac-surf.
Una de les meves activitats preferides són les sortides amb caiac per la possibilitat que m’ofereixen de contemplar i descobrir nous llocs.
Els meus viatges em poden portar cap a les llums de les costes del nord (Bretanya, les Illes Anglonormandes, Escòcia, Groenlàndia..) o cap els colors del sud (Còrsega, Sardenya, Elba, les Illes Eòlies, les Jòniques, les Cíclades, Croàcia…)
Sota la divisa “la felicitat és a l’aigua” gaudeixo del plaer de seguir l’aigua en el seus moviments, i de fondre’m amb la natura marina o del litoral. Les experiėncies són cada cop més intenses i re-vitalitzadores i vull compartir-les.

agnes-penisson-2

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com