Em dic Véronique, tinc gairebé 60 anys i visc a Bretanya amb en Guy, el meu company. La practica del caiac de mar m’inspira una sèrie de paraules: afició, natura, lliscar, illes,respiració, trobades, paisatges, ocells, bivacs, exploració, lentitud….
Vam debutar junts en caiac de mar el 1993 a Morbihan, després a l’alberg de joventut de Plaimpol on l’ensenyament sense esperit de competició, basat en l’autonomia, la presa de responsabilitat i la solidaritat, ens va entusiasmar.

Estem implicats en diverses associacions (CK/mer, TGKM, clubs,…), ocasió de moltes trobades. Ens agrada escriure per compartir el que em aprés i les nostres experiències.

A 2012, amb en Guy vam escriure una guia de caiac de mar a Bretanya que est`en curs de reedició i acabem de fer-ne un altra sobre el litoral de Nantes fins l’illa d’Oléron (que continuarà fins a la frontera espanyola amb un coautor). Aquest descobert en profunditat de paisatges diferents ancorats en una història diferent de la nostra Bretanya ens ha permés fer moltes trobades.

Paral•lelament a les excursions per Bretanya, he mullat la pagaia a Noruega, Sicília, Irlanda, Croàcia, Escòcia, Alaska, Còrsega, en diferents condicions: membre d’un grup de companys i companyes, sovint amb en Guy o de vegades com dos enamorats!

Em defenso en anglès i en espanyol.
Els meus interessos caiaquistes: les excursions amb caiac de mar, la pedagogia, la pala groenlandesa, l’escriptura i de vegades l’aquarel•la.

veronique-olivier-2

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com