L’Ashley va començar a fer caiac quan s’en va anar a viure a Noruega el 2010. Per casualitat va trobar una oferta de feina en una escola de camp on el caiac i la canoa eren activitats principals de manera que aviat em vaig veure  l’aigua. Havent crescut a la costa de Gal·les i tenint ja passió pel mar, va trobar ràpidament la seva passió pel caiac.

Desprès d’un parell d’anys de palejar pels fiords va veure que allí hi havia tot un mon i moltes coses per descobrir i aprendre. Va conèixer el sistema BCU i va començar a dedicar-hi temps per anar pujant graons.

Ha dedicat temps a explorar la costa de Noruega, Anglesey, Irlanda i la Costa Brava donant cursos i ensenyant com a free lance per diferents clubs i organitzacions. Ara viu a Anglesey col·labora estretament amb el club local Anglesey Paddlers i té alguns grup de desenvolupament al nord est d’Anglaterra.

L’Ashley es BC 5* Sea Leader i UKCC L2 Coach Moderate water

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com